Danganronpa Decadence 3 Aralık'ta Batıda Piyasaya Sürülecek

07.07.2021 14:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Spike Chunsoft, Danganronpa Decadence'ın Switch için 4 Kasım'da Japonya'da ardından 3 Aralık'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacağını duyurdu. 59,99 dolar ile standart ve 99,99 dolar ile Collector's sürümlerinde satışa sunulacak. Avrupa'da, fiziksel sürümler Numskull Games tarafından yayınlanacak.
 
Danganronpa Decadence, efsanevi Danganronpa serisinin üç ana oyununu içeriyor: Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition ve Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition. Ayrıca yepyeni bir oyun olan Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition, yepyeni sahneler ve en sevdiğiniz karakterler arasındaki etkileşimler ile karşınıza çıkıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler