Dante's Inferno 2 İçin İşler Yolunda Gitmiyor

13.10.2010 03:54 Gökhan Yılmaz

 
     Bu senenin başında çıkan Dante's Inferno, umulanı veremeyerek oyun dünyasından ortalama puanlar almıştı. Yapılan açıklamalara göre, yapımcı Visceral Games oyunun devamını yapıp yapmamak konusunda kara kara düşünüyor.
 
     Visceral Games'den Zach Mumbach, oyunun geliştirme aşamasının durdurulduğunu ve devam etmek için şu an için planlarının olmadığını açıkladı. Stüdyonun, istedikleri satış rakamlarını elde edip etmeyeceği konusunda büyük şüpheleri bulunuyor. Oyunun satacağını bilseler bir an bile durmayarak geliştirmeye devam edeceklerini fakat sonucu bilemedikleri için kararsız kaldıklarını belirtiyorlar.
 
     Diğer yandan Mumbach, EA'nin Dead Space oyunları için herhangi bir baskı yapmadığını ve bu açıdan oldukça rahat olduklarını söylüyor. Oyunda istedikleri gibi karar verebildiklerini ve EA'nin ayrıntılara karışmadığını belirtiyor. Buna da EA'nin CEO'su John Riccitiello'nun sözleri ile örnek veriyor: "Kaliteli oyun yapın. Bana kaliteli oyunlar lazım, bana kaliteli oyun verin."
 
     Dante's Inferno'da istediğini bulamayan Visceral, oyunun devamının elde edeceği satış rakamlarından duyduğu endişe nedeniyle yapımı rafa kaldırmış görünüyor. En azından, başarılı olacağına kesin gözüyle bakılan Dead Space 2'nin satışlarından endişe duymalarına gerek yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dante's Inferno Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler