Dark Raid: Robot Savaşları'dan Yeni Bir Video + Teknik Detaylar

13.04.2015 11:23 Alkan Adakaner

 
 
     "İlk oyunumuz Dark Raid'i sizlerin beğenisine yaklaşık 1.5 sene önce sunmuştuk. Bu zamana kadar oyunumuza karşı göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Sizlerin geri dönüşlerinden elde ettiğimiz veriler ile bugün çok daha iyi bir içeriğe sahip olan Dark Raid Robot Savaşları oyunumuzu çok kısa bir süre sonra yine siz değerli oyuncuların beğenisine sunacağız ve Dark Raid dünyasında bir çok yeniliğe şahit olacaksınız."
 
    Dark Raid Robot Savaşları için Playstation 4 ve Xbox One lisanslarını aldık. Yakın aralıklar ile oyunumuz PC versiyonu (Windows, Linux ve Mac) ve Xbox One versiyon olarak çıkartacağız. Detaylı Bilgi için; http://darkraid.com
 
Teknik Değişiklikler
* Dark Raid Robot Savaşları oyunumuzda Unreal Engine 4 motoruna geçiş yaptık ve yüksek bir teknoloji kullandık.
* Geliştirilmiş AI(yapay zeka) sistemilerini bol miktarda kullandık ve yapay zekayı çok ileri noktalara götürdük.
* Yeni silah sistemi geliştirdik.
* Oyunumuzda kullandığımız en büyük özelliklerden birisi FPS olarak oynanırken tek bir tuşa basarak TPS formatına dönebiliyor olması.
* Yüksek kalite Post-Process ve Shaderlar kullanıldı ve oyun grafikleri gözle görülür şekilde yüksek kalitelere çıkartıldı.
 
Basın Bülteni

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Raid Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Vector Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler