Dark Souls 3 - Ashes of Ariandel DLC Oynanış Videosu

22.09.2016 10:57 Gazali Çetinkaya

   
   Bandai Namco ve From Software, Dark Souls 3'e gelecek olan  Ashes of Ariandel adlı DLC'den oynanış videosu paylaştı.
 
   Ashes of Ariandel DLC'si oyuna yeni bir mekan, düşmanlar, silahlar, zırh setleri, büyüler ve multiplayer özellikler ekleyecek. Paylaşılan videoda ise karlı ve zaman zaman puslu bir ortam görüyoruz, videonun sonunda ise yeni bir boss ile de tanışma imkanı buluyoruz.
 
"Sen yanmamış olansın, Unkindled'sın. Dark Souls™ III Sezon Kartı, Dark Souls™ III deneyimini daha da genişletecek Ashes of Ariandel™ DLC paketini de kapsıyor. Ariandel'in karla kaplı dünyasında, yeni mekanlar, patronlar, düşmanlar, silahlar, zırh setleri, büyüler ve çok daha fazlasını keşfedeceksin."
  
   Ashes of Ariandel DLC'si 25 Ekim 2016 tarihinde oyunculara sunulacak. DLC; PlayStation 4 üzerinde 44,99 TL ve Steam üzerinde 23,00 TL ile ön siparişe açılmış bulunuyor. Xbox One'ın Türkiye mağazası üzerinde ise henüz bir fiyat bilgisi yok. 
 
   Paylaşılan oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler