Dark Souls 3'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

17.06.2015 12:59 Alkan Adakaner


     From Software'in PC, Xbox One ve Playstation 4 için duyurduğu Dark Souls 3 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Geliştirici stüdyonun başkanı olan Hidetaka Miyazaki'nin açıklamalarına göre serinin son oyununda yıkım ve yok olmuşluk hissini daha iyi hissedeceğiz. Bu durum serinin bitişiyle de ilgili.
 
    Dark Souls II'deki yararlı yönleri 3. oyunda da kullanacaklarını belirten Miyazaki; aksiyon elementleri, taktiksel seçenekler ve karakter geliştirme konusunda daha geniş seçenekler sunacaklarını belirtiyor.  Oyuna RPG öğelerini daha iyi hissetmemizi sağlayacak aksiyon öğeleri eklenecekmiş.
 
    Örneğin kısa ok için hızlı ateş seçeneği eklenmiş. Ayrıca yürüme ve yuvarlanma arasındaki animasyon çok daha yumuşak olacak. Geliştiriciler oyundaki aksiyonun hızının önceki iki oyuna göre arttığını vurguluyorlar. "Çeviklik" özelliğini muhtemelen kaldıracak olan geliştiriciler aksi halde karakterin istatistiklerini arttırana kadar aksiyonun zevksiz ve stresli olacağını söylüyorlar. Bakalım bu dengelemeyi nasıl yapacaklar.
 
     Son olarak ise Dark Souls 3'te daha az harita ile karşılaşacağımız da belirtilirken, buna karşın haritaların boyutlarının önceki oyunlardan daha büyük olacağı da açıklandı. Yani oyunun dünyasının küçük olması beklenmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler