Dark Souls 3'ü Oynayanların %63'ü Oyunu Bitirememiş

Aramızda bitiremeyen var mı?
10.05.2016 15:30 Alkan Adakaner


   Dark Souls 3 serinin önceki oyunları gibi zorlayıcı bir oyun. Eğer sabrınız yoksa bu oyunu bitirmek pek kolay değil. Zaten oyun ilgisini çekse bile bu kadar strese girmek istemeyen de büyük bir kitle var. 
 
   Oyunun Steam istatistiklerine baktığımızda da oyuncuların büyük bölümünün zorlandığı sonucunu çıkarabiliriz; çünkü şu ana kadar oyunu alanların sadece %37'si oyunu bitirebilmiş. Geriye kalan %63'lük kısım ise ya zorlandığı, ya da yeterince zaman ayıramadığı için oyunu bitirememiş.
 
   İlk boss'u öldüremeyenlerin sayısı %14'te kalırken, 2. boss sayabileceğimiz Vordt of the Boreal Valley'i öldüremeyenlerin sayısı ise %25 olmuş. Oyundaki bütün başarımları açanların sayısı ise %1 bile değil. (0.9)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler