Dark Souls, Games for Windows Live Kullanmayabilir

Prepare to Die adlı sürümde yeni boss mücadeleleri olacak
19.04.2012 09:50 Alkan Adakaner


     Dark Souls'un Games for Windows Live sistemini kullanacak olması çok sayıda oyuncuyu rahatsız etmişti. Namco Bandai bu rahatsızlığı ve toplanan imzaları göz önüne almış gibi görünüyor. Yetkililer oyunun Games for Windows Live yerine başka bir sistemi kullanabileceğini belirtiyorlar.
 
     Namco Bandai’den Daisuke Uchiyama henüz hangi DRM sistemini kullanacaklarına karar vermediklerini, belki yakında başka bir duyuru yapabileceklerini sözlerine ekledi. Bir başka yetkili Carlson Choi ise henüz Nisan ayında olduğumuzu ve 24 Ağustos'a kadar fikir değiştirmek için daha çok zaman olduğunu belirtti.
 
      Oyunla ilgili daha net bilgileri ve kesin kararları E3 fuarında duyurabileceklerini belirten yetkililer eminiz PC sahiplerine istediklerini vereceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 1 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 2 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 3 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 3 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler