Dark Souls Serisinin Satışları 8 Milyonu Geçti

Praise the Sun
01.07.2015 11:18 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi Dark Souls ilk olarak 2011 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Ardından DLC'nin de dahil olduğu Dark Souls: Prepare to Die Edition PC için de piyasaya çıktı. Sonrasında Dark Souls II ise önce konsollara sonra PC'ye geldi.
 
    Famitsu dergisinin raporlarına göre Dark Souls serisi bugüne kadar 8 milyondan fazla sattı. Özellikle ilk Dark Souls oyununun 5 milyondan fazla sattığı belirtiliyor.  Dark Souls 2 ise Scholar of the First Sin sürümü ile birlikte 2.4 milyonu geçmiş. 
 
    Steamspy istatistiklerine göre Steam'de satışta olan 3 farklı Dark Souls oyununun (DS II: Scholar of the First Sin ayrı olarak satılıyor) satış miktarı 3.1 milyonu geçmiş durumda. Bu da oyuna PC'de büyük ilgi olduğunun göstergesi.
 
    Bakalım Dark Souls 3'ün satış performansı nasıl olacak? From Software'in Souls serisine ait Bloodborne ve Demon's Souls adlı oyunları da satış konusunda hayalkırıklığına uğratmamışlardı.
 
Not: Steamspy'ın istatistikleri oyunu kaç PC oyuncusunun oynadığını gösteriyor. Bildiğiniz gibi aile paylaşımı gibi özelliklerle satın alınan 1 oyun birden fazla kişi tarafından oynanabiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler