Dark Souls için El Yapımı Figürler

Özellikle bu figür çok iyi görünüyor
30.09.2011 09:21 Alkan Adakaner


     7 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Dark Souls aksiyon-rpg severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu oyunun hayranları (bu hayranlık Demon's Souls'tan geliyor) eminim şimdiden heyecanlanmaya başlamışlardır. Şimdi de bazı figürlerle onları heyecanlandıralım.
 
     Dark Souls'un resmi facebook sayfasında oyundaki karakterler ve boss'lara ait bazı el yapımı figürlerin fotoğrafı yayınlandı. Bu figürler tabi ki satılık değil, ama el yapımı olmaları nedeniyle çok değerli olduklarını tahmin edebiliyoruz. 
 
      Bu figürlerdeki el işçiliğinin çok kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun hayranı olup bu figürlerden birisini istemeyen var mı?
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler