Dark Souls'ta (PS3) Zorunlu HDD Yüklemesi Yok

Dark Souls, Aksiyon-RPG kategorisinin en zor oyunlarının başında geliyor.
25.09.2011 20:45 Levent Polater

 
    Çıkış tarihine yaklaşılan Dark Souls için yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bu sefer alınan rapor oyunun Playstation 3 sürümüyle ilgili.
 
     Dark Souls için Playstation 3 kullanıcıları sabit disklerinde yer açmak zorunda kalmayacaklar. Verilen bilgiler dahilinde Dark Souls'ta zorunlu yükleme olmayacağı kesinleşti. Yükleme olmamasına rağmen oyuncular, akıcı bir Aksiyon-RPG deneyiminden yoksun kalmayacaklar.
 
    Xbox 360 tarafında ise oyun yüklemeleri bildiğiniz gibi opsiyonel hâlde. İster sabit diskinize yükleyin, isterseniz yüklemeyin. Tamamen size kalmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler