Dark Souls'ta Silah ve Eşya Sayısı 2 Katına Çıktı

Dark Souls iyi savaşanın değil, sinsi olanın hayatta kalacağı bir oyun
18.08.2011 20:55 Alkan Adakaner


    From Software, Demon's Souls'tan sonra Dark Souls ile cehennemin derinliklerine bir adım daha atıyor. Üstelik geliştirici firma bu defa bizi çok daha zor bir maceraya sürüklüyor.
 
    Gamescom'da Dark Souls ilgili açıklamalar yapan yayın yönetmeni Kei Horono oyun hakkında bazı ilgi çekici bilgiler sundu. İlk olarak Dark Souls'un Demon's Souls'tan 3-4 kat daha büyük bir haritaya sahip olduğunu tekrar eden Horono başlangıçtan itibaren istediğimiz her yere gidebileceğimizi, yanlış yere gittiğimizi ise öldüğümüzde anlayacağımızı söyledi. 
 
      "Zorluk derecesinin arttırılması sadece daha zorlu düşmanlarla olmadı, aynı zamanda taktiksel elementler ve çevre ile de oldu"  diyen Horono, oyunda gördüğümüz her yere gidebileceğimizi ve bütün dünyanın birbiri ile bir şekilde bağlantılı olduğunu belirtti.
 
     Horono'nun en önemli açıklamalarından birisi ise Dark Souls'taki silah ve eşya miktarımızın Demon's Souls'tan 2 kat daha fazla olduğuydu. Diğer bir önemli bilgi ise oyundaki mesajlaşma sistemi ile ilgili. Dark Souls'ta bildiğiniz gibi online yollarla oyunun senaryo modunu oynayan diğer oyunculara "İleride Tuzak var" gibi mesajlar gönderebiliyoruz. Böylece onlar da kendi senaryolarında bu mesajları görüp daha dikkatli oluyorlar. From Software diğer oyuncuları "önceden hazırlanmış bazı mesajlarla" uyarabileceğimizi ve oyunun zevkini kaçıracak bilgiler verilmesini istemediklerini söylüyorlar.
 
     Ekim ayında Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak oyuna indirilebilir içerik de hazırlamak isteyen From Software'in başarılı bir oyun yapacağını düşünüyoruz. Zaten oyunun şu ana kadar yayınlanan videoları da bunun kanıtı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler