Dark Souls'taki Donma Sorunları Gideriliyor

Dark Souls Japon oyun otoritelerinden oldukça yüksek puanlar almıştı
22.09.2011 13:06 Alkan Adakaner


     Dark Souls, 7 Ekim'de Avrupa'da piyasaya çıkacak. Japonlar ise oyunu oynamaya başladılar bile, ama bazı küçük sorunlar da yaşamıyor değiller. From Software'in açıklamasına göre online moda bağlanırken veya online oyuna girdikten sonra oyun donabilir.
 
    Şu an bu sorun üzerinde çalışmalarına devam eden From Software'in kısa bir süre sonra bir yama yayınlaması bekleniyor. Umarız Avrupalı oyuncular bu tür sorunlarla karşılaşmazlar. Kim bilir belki de From Software Batılı oyuncular için bir ilk gün yaması yayınlar.
 
    Dark Souls'un en önemli özelliklerinden birisinin de online oyun olduğunu göz önüne alırsak doğal olarak sorunsuz bir oyunla karşılaşmak isteriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler