Dark Souls'taki "Pendant"ın Gizemi Nedir?

Ruhumuzu bu yola adamışken, bir de From Software'in şakalarına maruz kalmak :)
03.11.2012 23:04 Alkan Adakaner


     Dark Souls hiç kuşkusuz son dönemlerin en iyi oyunlarından bir tanesi. Bu oyunun en büyük özelliklerinden biri ise yüksek tekrar oynanabilirliğidir. Oyunu farklı sınıflarla, farklı taktiklerle ve daha zorlu oyun modlarında tekrar tekrar sıkılmadan oynayabilirsiniz. Oyunun dünyası çok geniş olunca gizemleri araştırma işine girişen oyuncuların sayısı da az olmadı. Buna rağmen bazı iddialar söylenti olmaktan öteye gidemedi. Bu iddialardan biri de oyundaki gizemli nesnelerden "Pendant"tı.
 
      Oyunun başındaki hediye eşyalardan biri olan Pendant'ı Snuggly The Crow'a Souvenir Of Reprisal karşılığında verebiliyorduk. Souvenir of Reprisal ise Blade of the Darkmoon adlı covenant'ta level atlamamıza yarıyordu. Peki Pendant'ın başka gizli bir kullanım şekli yok mu? Bunun yanıtını oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki verdi:
 
"Pendant'a gelirsek, aslında biraz muziplik yapma amacım da vardı"
 
     Bu kısa ve öz cümleden de anlaşılacağı gibi Peendant'ın sadece tek bir kullanım amacı var. Eğer hala Pendant'ın amacını araştırıyorsanız veya oyunun bitirmenize rağmen Pendant ile ilgili soru işaretleri kafanızdan silinmediyse From Software ekibinin muzipliğine kurban olduğunuzu söylemeliyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler