Dark Souls'tan ilham Alan Bleak Faith: Forsaken için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

08.12.2022 12:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Dark Souls'tan ilham alan aksiyon rol yapma macera oyunu Bleak Faith: Forsaken için yeni resmi oynanış fragmanı yayınlandı. Geliştiriciliğini Miso Vukcevic ve Mirko Stanic'in üstlendiği bu yapım ilk olarak Ağustos 2019'da Kickstarter tarafından finanse edildi. 
 
Üçüncü şahıs bir açık dünya hayatta kalma korku aksiyon rol yapma oyunu için yayınlanan yeni fragmanda oyun içerisinde çeşitli oynanış görüntüleri, dövüş animasyonları ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Oyun daha önce birçok kez ertelendi
 
 
 
İlk olarak 2021 yılında çıkması planlanan aksiyon rol yapma oyunu Bleak Faith: Forsaken, 2022'nin ikinci çeyreğinde PC'ye çıkış yapacaktı. Şu ana kadar çıkış yapmayan yapımın artık 2023 yılı içerisinde yayınlanacağını varsayabiliriz.
 
Bleak Faith: Forsaken, Dark Souls'ta olduğu gibi zorlu bir dövüş sistemine sahip olacak. Yapacağınız her hamle oyun içerisinde çok önem arz edecek. Oyunda düşmanlara karşı vereceğimiz tepkiler, savunma stilleri, doğru zamanda savuşturma - saldırma ve kaynak yönetimi her zaman dikkat etmemiz gereken unsurlar arasında yer alacak.
 
İşte fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bleak Faith: Forsaken Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Miso Vukcevic Dağıtıcısı: Miso Vukcevic Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler