Dark Souls'tan ilham Alan Project Relic için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

14.08.2022 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Project Cloud Games, Dark Souls'tan ilham alan oyunu Project Relic için yepyeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu yeni fragman, oyunun şu anki en son beta sürümünde nasıl göründüğünü gösteriyor ve oynanış hakkında size fikir veriyor.
 
Project Relic, Project Cloud Games tarafından geliştirilen çok oyunculu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 9 geliştiriciden oluşan küçük bir Indie oyun şirketi olmasına rağmen oyun üzerinde oldukça fazla uğraşıldığı belirtiliyor. Şirket, oyunculara normalin ötesinde bir deneyim sunmak istiyor.
 
Project Relic'in oyun hakkında belirttikleri şu şekilde: 
 
"Hayranlarımıza yeni dünyayı ve daha önce hiç tatmadıkları eğlenceyi deneyimleme fırsatı vermek istiyoruz. Bu oyun içi görüntü, oyunumuz Project Relic'in son prototipidir. Şu anda bu görüntüler oyun gelişiminin başlangıç noktası olduğunu düşünüyoruz. Ancak son halinin hepinize olağanüstü bir deneyim yaşatacağından eminiz. "
 
Project Relic'in 2023 yılında çıkış yapması planlanıyor. Oyun üçüncü şahıs kamera açısına sahip olacak ve rol yapma öğelerini bünyesinde barındıracak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Relic Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Cloud Games Dağıtıcısı: Project Cloud Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Dk önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 38 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler