Dark Souls'tan ilham Alan Project Relic için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

17.05.2022 10:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz ay bağımsız stüdyo Project Cloud Games, Dark Souls'tan ilham alan Project Relic için bir oynanış videosu yayınlamıştı. Bazı garip kamera açıları nedeniyle birçok oyuncu bu videoyu sert bir şekilde eleştirmişti. Eleştirilerin ardından ekip, bu videoyu kaldırdı ve yepyeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
Project Relic için bu yeni oynanış fragmanı, üç dakikalık yeni oyun içi görüntülerini içeriyor. Video, oyuncunun düşmanları keşfetmesi ve savaşmasıyla başlıyor. Ardından, önceki oyun videosunda da yer alan patron (boss) dövüşüne geçiyoruz.
 
Project Relic'in 2023 yılında çıkış yapması planlanıyor. Oyun üçüncü şahıs kamera açısına sahip olacak ve rol yapma öğelerini bünyesinde barındıracak.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Relic Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Cloud Games Dağıtıcısı: Project Cloud Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler