Dark Souls'tan ilham Alan RYO Oyunu Nazralath: The Fallen World Duyuruldu

25.04.2022 13:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Euclidean Studios, Dark Souls ve Planescape: Torment'ten büyük ölçüde ilham alan karanlık temalı aksiyon ryo oyunu Nazralath: The Fallen World'ü duyurdu. Yeni oyun hikaye odaklı ve üçüncü şahıs kamera açısına sahip olacak. Bu duyurunun yanı sıra ekip, oyunun ilk fragmanını yayınladı.
 
Nazralath: The Fallen World, zengin bir içeriğe, oyuncuları etkileyecek bir atmosfere sahip olacak. Bunun yanı sıra oyuncular, oyunu dilediği gibi keşfedecek ve hikayeyi açığa çıkaracak.
 
Aksiyon ryo oyunu Nazralath: The Fallen World, Dark Souls ve Planescape Torment'in yanı sıra Zdzislaw Beksinski ve HP Lovecraft'ın eserlerinden de ilham alıyor. 
 
Oyun şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor ve Euclidean Studios, diğer stüdyolara göre nispeten küçük bir ekip olarak karşımıza çıkıyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler