Dark Souls'un Çizgi Romanı Geliyor

20.01.2016 03:07 Ömür Gencer


      Zorlayıcı oynanışıyla nam salan Dark Souls evreni genişliyor. Üçüncü oyununu beklediğimiz seri için bir çizgi roman yayınlanacak.
 
       Daha önce Doctor Who, Assassin's Creed ve Kung Fu Panda gibi yapımlar için çizgi roman yayınlayan Titan Comics, Dark Souls çizgi romanının arkasındaki isim olacak. Bu çizgi roman, herhangi bir Dark Souls oyununa bağlı kalmadığı gibi Dark Souls evreninde geçen yepyeni hikayeler anlatacak. Dark Souls çizgi romanının ilk bölümü 6 Nisan'da yayınlanacak.
 
     Çizgi romanın daha önce Orphan Black ve The Vampire Diaries'in çizgi romanlarını çizen Alan Quah tarafından çizileceğini belirtelim. Çizgi roman için IGN tarafından yayınlanan ilk görselleri aşağıdan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler