Dark Souls'un GFWL Kararı Değişmedi

15.07.2012 05:33 Samet Konuksal

 
   Yoğun imza kampanyaları sonucunda Namco Bandai'nin aklını çelerek oyunu PC'ye getirten PC oyuncularını bekleyen 'kötü' bir sürpriz vardı. Çünkü Namco'nun planlarında Dark Souls'u, oyuncular tarafından beğenilmeyen GFWL sistemiyle PC'lere getirmek yatıyordu.
 
    Bu kararın öğrenilmesinin ardından yine imza toplama sitelerine başvuran PC oyuncuları, bu kez Namco'ya sözünü geçiremedi. Namco Bandai cephesi, son yaptığı açıklamayla birlikte alınan kararın değişmediğini ve oyunun Games for Windows LIVE servisiyle birlikte sunulacağını yineledi.
 
Yani oyun her ne kadar Steam'den ön siparişe sunulsa da online sistemlerini kullanmak ve güncellemeleri yapmak için GFWL ile uğraşmak zorundasınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler