Dark Souls'un Giriş Videosu Yayınlandı

Ateş, Dark Souls'ta umudun sembolü ve gücümüzün kaynağı olacak
25.08.2011 21:01 Alkan Adakaner


     From Software'in Demon's Souls ile ne kadar başarılı bir iş çıkardığını oyunu oynayan herkes biliyordur. Gerçekten de son dönemlerin en iyi RPG oyunlarından birisini oynamıştık ve bu harika oyun diğer RPG oyunlarını da (The Witcher 2 gibi) etkilemişti.
 
     Şimdi Demon's Souls'un hikaye olarak olmasa da ruhsal olarak devamı olan Dark Souls karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu defa çok daha zorlu bir oyun bizi bekliyor. Zaten oyunun sloganı da "Ölmeye hazır olun"
 
     Bu yılın en iyi oyunlarından birisi  olması beklenen Dark Souls'un yeni videosu oyunun giriş bölümüne ait ve oyunun dünyasının temelini oluşturan öğeler anlatılıyor. Sıcak ve Soğuk, Yaşam ve Ölüm, Aydınlık ve Karanlık şimdi karşı karşıya. Yani insanlık ve şeytanlar dünyanın hakimini belirlemek için karşı karşıya geliyor. Siz de karanlık ruhları yeryüzünden silme amacındasınız.
 
     Aşağıdaki oynatıcıdan oyunun yeni videosunu izleyebilirsiniz. Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak bu oyunu oynamak isteyenler, ölmeye hazır olsunlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 1 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 2 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 3 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 3 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler