Dark Void Zero'nun PC Sürümü Steam'e Özel

08.04.2010 15:12 Alkan Adakaner


 
     Dark Void evrenine 8-bit görünümü ile renk katacak olan Dark Void Zero 12 Nisan Pazar günü iPhone ve PC için piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
    iPhone sürümünü App Store'dan satın alacağımız oyunun PC sürümü ise Steam'e özel olacak. Steam 8-bit oyunlara da el attığına göre Dark Void Zero'nun satışlarından beklentisi büyük olmalı. Capcom, daha önce Nintendo DS için piyasaya çıkan oyunun satışlarından oldukça memnundu.
 
     Oyunun PC sürümünde Alternatif oyun sonu, Joy Pad ve Achievement desteği, hız ve skor tabanlı yeni online sıralama listesi de bulunacak.

    Unutmadan Dark Void'in soundtrack albümünü Battlestar Galactica'nın ünlü bestecisi Bear McCreary yapıyor. İnsan ırkının kaderi Dark Void Zero'da bizim ellerimizde olacak.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Void Zero Platformlar: DS PC Mobil Geliştirici: Other Ocean Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 27 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler