Dark Void'in PC Demosu Yayınlandı

14.01.2010 17:31 Ersin Kılıç

 
Capcom'un ertelenen oyunları nedeniyle ilk çeyrekteki en iddialı oyunlarından biri haline gelen Dark Void'in PC versiyonu için demo yayınlandı.
 
Kargo pilotu Will'in Bermuda Şeytan Üçgeni üzerinden geçişi sırasında akıma kapılarak farklı bir boyuta geçmesi ve burada karşılaştığı olayları araştırmaya başlamasıyla başlayacak.
 
Özellikle hava mücadeleleri ile ön plana çıkan oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonuna ait olan demolar bu ayın başında PSN ve Xbox Live'dan yayınlanmıştı.
 
22 Ocakta çıkacak olan oyunun ertelenen PC demosu ise bugün yayınlandı. 1 GB boyutundaki demoyu indirmek için tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Void Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler