Darkest Dungeon'a %60 İndirim

04.10.2017 16:30 Gökhan Yılmaz

 
     Darkest Dungeon için indirim yapıldı ve oyuna eklenen yeni sınıf modlarıyla da oyun daha eğlenceli hale getirildi. Eğer daha önce düşünüp de kararsız kaldıysanı artık satın almak için iyi bir fırsat sunuyor.
 
      Mesela Harbinger'ın sınıf modu oyuna Yüzüklerin Efendisi'nden Warcraft'a ve hatta Game of Thrones'a kadar pek çok farklı karakter ekliyor. Eğer daha çok mod merak ederseniz de yine aynı web sitesi üzerinden bakabilirsiniz.
 
     Darkest Dungeon için şu an %60 indirimle 15.6 TL'lik bir fiyat sunulmuş. İlgili Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkest Dungeon Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Red Hook Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler