Darkest Dungeon'un Yeni Güncellemesi Yeni Sınıf, Yaratıklar ve Eşyaları Sunuyor

01.12.2015 15:11 Samet Konuksal


    Steam Early Access'e sunulduğu ilk dönemde büyük ilgi çeken Darkest Dungeon, eski popülaritesini koruyamasa da yeni güncellemelerle yoluna devam ediyor. Yapımcı Red Hook Studios, 2016'nın başında çıkması planlanan oyun için yeni bir güncelleme sundu.
 
    Inhuman Bondage isimli yeni güncelleme The Abomination ismindeki yeni sınıfı oyuna ekliyor. Kickstarter'dan çıkma bir oyun olan Darkest Dungeon'ın Abomination isimli sınıfı, Kickstarter'da en yüksek bağışı yapan oyunculardan MaxKojote tarafından tasarlandı. Bunun haricinde oyunun yeni güncellemesiyle beraber yine Kickstarter bağışçıları tarafından tasarlanan Collector ve Madman isimli yaratıklar da oyuna ekleniyor. 
 
    Stres sisteminde düzenlemeleri, yeni eşyaları, yaratık yapay zekasındaki geliştirmeleri ve birçok diğer düzenlemeleri sunan yeni oyun güncellemesi ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. Güncellemeyi Steam aracılığıyla indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkest Dungeon Platformlar: PC VITA PS4 Geliştirici: Red Hook Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler