Darks Souls Modları Yükselişe Geçti

Burada da mı stres çarkı :(
27.09.2017 17:03 Gökhan Yılmaz

 
     Dark Souls modları çığırından çıkmaya başladı. Bazen çok işe yarar şeyler, bazen da saçmalığı nedeniyle sinirlerinizi bozup güldüren modlar karşınıza çıkabiliyor.  Mesela oyunda silahlarınız yerine stres çarkı kullanarak saçma bir anime karakterine benzeyebilir veya Dark Souls'u Doom'a çevirebilirsiniz.
 
     Ya da hiç beklemediniğiniz bir anda karşınıza çıkan NPC size meydan okuyarak çok anlamsız ve saçma bir pong oyunu oynayabiliyorsunuz. 
 
     Dark Souls modlamanın kapıları henüz yeni açılmış sayılır. Sistem henüz deneme aşamasında ve daha neler göreceğiz kim bilir.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler