Darksiders 2, THQ'nun Durumunu Toparladı

06.11.2012 00:29 Samet Konuksal


    Uzun süredir büyük bir finansal krizin içine giren THQ'nun yeni finansal raporları yayınlandı. Firmanın umut bağladığı Darksiders 2, yayınlanan raporlarda THQ adına doping etkisi yarattı.
 
    Yayınlanan verilere göre THQ, her ne kadar ikinci çeyrekte yine zarar yapsa da, önceki dönemlere oranla bir toparlanma gösterdi. Son çeyrekten 107.4 milyon dolarlık bir gelir elde eden firma, bu dönemi 21 milyon dolarlık zararla kapattı. THQ, geçen senenin aynı dönemi içerisinde 92.4 milyon dolar gibi büyük zarara girmişti.
 
   Beklenen oyunlar için bazı üzücü haberleri veren raporda, Darksiders 2'den olumlu bir şekilde bahsedilmiş. 83'lük Metacritic ortalamasının memnun edici bir sonuç olduğu belirtilen bu raporda, Darksiders 2'nin 1.4 milyon adet dağıtıldığı da eklenmiş.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 3 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 9 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler