Darksiders: Genesis'in Yeni Fragmanında Yetenekler Tanıtılıyor

19.11.2019 18:02 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Airship Syndicate, Darksiders: Genesis için bir dakika uzunluğunda bir fragman yayınladı ve fragmanda karakterlerin yetenekleri kısaca tanıtılıyor.
 
“Creature Core” adı verilen sistem sayesinde oyuncular karakterinin savaş yeteneklerini geliştirebilecek ve özelleştirebilecek. “Creature Core” düşmanları ve boss'ları öldürerek elde edilecek ve ayrıca Vulgrim'in mağazasında ruh karşılığında satın almak da mümkün olacak. Strife ve War farklı saldırı tipleriyle oyuna başlayacak ve oyun boyunca daha fazla yeteneğe kavuşacak.

Darksiders: Genesis 5 Aralık'ta PC ve Stadia için; 14 Şubat 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders Genesis Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airship Syndicate Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler