Darksiders III DLC Planları Duyuruldu

11.10.2018 22:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Gunfire Games, Darksiders III'ün çıkışından sonra oyuna “The Crucible” ve “Keepers of the Void” adlı iki adet indirilebilir içerik geleceğini duyurdu.

Bu indirilebilir içerikler Deluxe Edition ve Blades & Whip Edition'a dahil olacak. Muhtemelen standart sürüm sahiplerine bağımsız olarak da satılacaktır. Çıkış tarihleri açıklanmadı.
 
İndirilebilir içerikler:
 

The Crucible
 
Fury, savaş becerilerini test etmek isteyen tuhaf bir varlık tarafından talep edilir. Zorluklara karşı asla geri adım atmayan Fury bu daveti kabul eder ve The Crucible olarak bilinen bu yere gitme erişimi kazanır. Burada Fury yeni ödüller ve eşyaların kilidini açma şansı elde etmek için art arda gelen düşman dalgaları ile savaşacak.  
 
Keepers of the Void

Vulgrim'de bir göreve çıkan Fury orada bulunan eski bir tehdidi ortadan kaldırmak için Serpent Holes'a gitmelidir. Serpent Holes Fury'nin yeteneklerini test edecek çeşitli yeni bulmacalar ve düşmanlarla dolu olacak. Eğer Fury bu testten galip çıkarsa Hollows'dan yeni bir silah ve The Abyssal Armor adlı zırhın kilidini açacak.

  
Darksiders III 27 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 27 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler