Darksiders II'nin Wii U Versiyonu Çok İyi Olacak

23.05.2012 20:34 Erkut Köse


    Wii U ile ilgili sızıntılar arttıkça, beklentiler de bir hayli yükselmeye başladı. Önce Ubisoft çalışanlarından gelen bilgiler ve şimdi de THQ'nun Darksiders 2'nin Wii U versiyonu ile ilgili dedikleri oyuncuları heyecanlandırmaya başladı.
 
    Yapımın Wii U versiyonu ile ilgili konuşan Darksiders 2 geliştiricisi Jay Fitzloff, gelişim sırasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve kolay bir süreç olduğunu dile getirdi. Ayrıca konsolun devrimsel tablet cihazını da şu sözlerle övdü:
 
   "Kontrol cihazında eşyalarımızı yönetebildiğimiz sistem çok başarılı. Basit bir sistem gibi görülebilir. Ancak bunun sayesinden hiç duraklamadan oyununuza devam edebilirsiniz."
 
     Wii U'nun kapasitesiyle de ilgili konuşan Fitzloff, bu konsol için geliştirecekleri sürümün en az Playstation 3 ve Xbox 360 kadar iyi olacağını belirtti. Böylece bir firmadan daha konsolun düzeyi ile ilgili olumlu bir yorum gelmiş oldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 13 Dk önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 52 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 1 Saat önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler