Darksiders II'yi Bitirmek Kaç Saati Alacak?

23.05.2012 18:35 Levent Polater

 
    Yaz aylarının en dikkat çekici oyunlarından Darksiders II için çıkış tarihine yaklaştıkça yeni bilgilere kavuşuyoruz.
 
    Vigil'in kreatif menajeri Jeremy Greiner'ın söylediğine göre Darksiders II'yi "critical" yoldan  bitirmek ortalama 25 saati bulabilecekmiş. Fakat Greiner, normal biçimde oyunu bitirmek için gerekli olan süreyi paylaşmayarak merak uyandırdı. Ancak her yönüyle orjinal yapıma nazaran daha fazla içeriğin olacağı söz verilen Darksiders II, ilk oyuna oranla daha uzun sürecek.
 
   Oyunun Haziran ayı çıkışını Ağustos ayına ertelenmesinin en büyük nedenlerin başında Vigil Games'in oyunu daha sorunsuz çıkarma isteğinden doğduğunu belirten Greiner, çok geniş bir içeriğe sahip olan yapımın sorunlarını ve bug'larını düzeltmenin de oldukça fazla zaman aldığını söyledi.
 
    Darksiders II, PS3, Xbox 360 ve PC için 17 Ağustos'ta çıkıyor. İlerleyen zamanda bir Wii U sürümü de rafları süsleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler