Darksiders'ın Demosu Bugün Yayınlanacak

25.02.2010 11:39 Ersin Kılıç

 
     2010 yılının ilk hitlerinden birisi olan Darksiders : Wrath of War'ın demosu bugün Xbox Live ve Playstation Network'te yayınlanacak.
 
     Yanlış bir çağrı üzerine dünyaya gelen Mahşerin Dört Atlısı'ndan biri olan War'ı kontrol ettiğimiz oyunda yıkılmış bir dünyada tekrar adaleti sağlamaya çalışıyoruz. Teknik problemleri sonradan çıkan bir yama ile düzeltilen oyunun demosu tam 90 dakika uzunluğunda olacak.
 
     1.2 milyon satış rakamı ile iyi bir oyun olduğunu kanıtlayan Darksiders Wrath of War'ın Artılar Eksiler videosuna buradan, yazılı incelemesine buradan, demosu için yayınlanan tanıtım videosuna ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders: Wrath of War Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler