Darksiders'ın Ön Siparişine Oyun Hediyesi

19.08.2010 18:14 Samet Konuksal


 
 
     Vigil Games'in yapımcılığını yaptığı ve bu senenin başında konsollarda gördüğümüz Darksiders: Wrath of War'ın PC çıkışına az bir süre kala oyunun ön sipariş ekstraları açıklandı.
 
     Yapılan açıklamaya göre şuanlık sadece dijital satış ve sunum yapan sitelerle anlaşan THQ, Darksiders: Wrath of War'ı Steam'den alan kullanıcılara ücretsiz olarak $20 değerindeki orjinal oyunu ve ek paketini içeren Titan Quest: Gold paketini sunuyor. Diğer bir site Direct2Drive'da ise ön sipariş yapanlara Darksiders'ın yanında yine $20 değerindeki Red Faction: Guerilla veriliyor.
 
     24 Eylül'de PC çıkışını yapacak Darksiders: Wrath of War'ın bu kampanyasını kaçırmamak için oyunun Steam sayfasına buradan, Direct2Drive sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders: Wrath of War Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler