Darkspore Duyuruldu!

21.07.2010 03:49 Samet Konuksal


 
     EA, "Summer Showcase" konferansında yeni Spore oyunu olan Darkspore'u tanıttı. Yine Maxis tarafından yapılan, yine Spore evreninde geçecek olan Darkspore, bu sefer Strateji türünde değil, Action-RPG türünde karşımıza çıkacak.
 
     Yapılan ilk açıklamalara göre Darkspore, ilk oyundaki büyük eksiklik olan online özelliğini da beraberinde getirecek. Bu online modları arasında ise dört kişiye kadar destek veren co-op modu ve çok kişili savaş modu bulunuyor. Ayrıca, her gezegen seviyesinde "sınırsız sayıda" geliştirme ve özelleştirmeler bulunacağı da basın duyurusunda yazılanlar arasında yer alıyor. 
 
      Aksiyon ve kurgu açısından zengin olan Darkspore için yayınlanan ilk tanıtım videosuna buradan, ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkspore Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 16 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler