Darkspore'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Kişiselleştirdiğiniz karakterinizin özelliklerine de dikkat etmeniz gerekiyor
29.01.2011 11:58 Gökhan Yılmaz

 
     Maxis tarafından PC'ye özel geliştirilen Darkspore için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yeni videoda kendi karakterlerinizi kişiselleştireceğiniz Hero Editor tanıtılıyor.
 
     Spore'un karakter yaratma ekranından esinlenilen Hero Editor'de, oyundaki Hero'ları baştan yaratabilmek için her türlü ekipmana sahip olacaksınız. Silahlarını ve zırhlarını seçebilecek, tasarımını yapabilecek, kaplamalarını renklendirebilcek ve tamamen size özgü bir Hero yaratabileceksiniz. Elbette tüm bu tasarım kısmı Hero'larınızın özelliklerini de etkileyecek.
 
     Ayrıca yayınlanan yeni videoda Darkspore'un 29 Mart 2011'de çıkacağı belirtiliyor. Hero Editor videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkspore Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler