Darkspore'un Kapak Tasarımı Gösterildi

01.02.2011 12:36 Gökhan Yılmaz

      Maxis'in Spore'dan sonra PC için geliştirdiği Darkspore'un kapak tasarımları ortaya çıktı. 29 Mart'ta çıkacak oyun Spore'un devamı gibi görünse de oldukça farklı bir yapıda karşımıza çıkacak.
 
     Darkspore, çıktıktan sonra çok konuşulan Spore'un ödül almış yaratık oluşturma teknolojisini kullanıyor. Oyunun hikayesine göre, üzerinde çalışılan bazı bilimsel araştırmalarda beklenmedik sorunların çıkması ve laboratuvardan kaçan bir deneğin kendi mutasyona uğramış yandaşlarını üretmesini konu alıyor. The Corruptor ismindeki bu düşmanı, tüm galaksilere hükmetmeden önce durdurmak oyunculara düşüyor. EA'in yeni oyunlarından biri olan Darkspore'un kapak tasarımını aşağıdan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkspore Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler