Darkworks'tan Bir Korku-FPS Oyunu "Black Death"

Dark Works umarız Alone in the Dark: The New Nightmare'deki kaliteyi tekrar yakalayabilir
24.06.2011 10:57 Alkan Adakaner

 
    Alone in the Dark: The New Nightmare ve Cold Fear'ın geliştiricisinden bir korku-fps oyunu. Black Death, I Am Alive'ın eski geliştiricisi Darkworks tarafından hazırlanıyor.

    Oyunda bir siyah sisin şehirdeki insanları öldürmesi ve onları bir çeşit zombiye çevirmesi sonucunda ortaya çıkan kaos konu alınıyor.
Ana karakterimiz bu siyah sisin kaynağını araştırmanın yanı sıra zombileşmiş insanları öldürmek veya kurtarmak arasında seçim de yapacak.

    Black Death'te kimyasal silahların yanı sıra ateşli silahlar da kullanabileceğimiz söyleniyor. Ekran görüntülerindeki bir sahne ise oldukça ilgi çekici. "Hayatta kalma prosedürü" başlığı altındaki bu görüntülerde düşmanlar "size çok yaklaşırsa ateş edin" ve "öldüklerinden emin olun" uyarıları var.
 
    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan Black Death'in ilk ekran görüntüleri ve yayınlanmasa da olurmuş diyebileceğiniz teaser videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Death Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Darkworks Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler