David Cage: Devam Oyunları Yaratıcılığı Öldürüyor

Beyond: Two Souls bu yıl PS3'ün en çok beklenen yapımlarından biri
10.01.2013 21:36 Alkan Adakaner


     Fahrenheit, Omikron: The Nomad Soul ve Heavy Rain gibi önemli macera oyunlarına imza atan Quantic Dream'den David Cage şu an ise Beyond: Two Souls üzerinde çalışıyor. Bu ünlü yapımcı devam oyunlarına karşı olduğunu açıkladı.
 
     Biraz da her yıl karşımıza çıkan Call of Duty ve Assassin's Creed gibi oyunlara laf atan David Cage, çoğu insanın başarılı bir oyunun devamını istediğini, oyun yayıncılarının da her yıl Noel zamanında "aynısından daha fazla" vererek oyuncuları tatmin edip kasalarını doldurduklarını, bunun da yaratıcılığa ve yeniliğe engel olduğunu söyledi.
 
     Aslında David Cage bütün devam oyunlarına karşı değil diyebiliriz, o sadece her yıl benzer şeyleri oyunulara sunan şirketlere karşı. Tabi bu durumdan hiç şikayetçi olmayan oyuncuların da bund sorumluluk payı olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 24 Sn önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler