David Cage: Heavy Rain 2'yi Yapmayacağım

Heavy Rain senaryosu ve oynanış elementleri ile oldukça farklı bir yapımdı
29.09.2011 10:53 Alkan Adakaner


     Oyun dünyası artık dev bir ticari platforma dönüştü. Geliştirici firmalar ticari kaygılar nedeniyle kaliteyi ikinci plana attılar. Derin senaryo ve yaratıcı fikirlerin eğer ticari bir getirisi yoksa hiç bir anlamı kalmadı. Son dönemlerin en yaratıcı ve başarılı senaryolarından birisine sahip Heavy Rain'in tasarımcısı David Cage ise bu duruma karşı duruyor.
 
     Develop-Online ile yaptığı söyleşide Heavy Rain 2'nin gelmeyeceğini, çünkü kendisinin bir iş adamı olmadığını söyleyen Cage, adeta ticari kafalara ateş püskürdü. David Cage'in şu açıklamaları yaptı:
 
    "Bir an için aptalca konuşmama izin verin. Ben bu işte daha fazla para kazanmak için bulunmuyorum. Heavy Rain'i yazdım, çünkü etkilendiğim, o konuda söylemek istediğim birşeyler vardı. Evet, eğer anlatmak istediğim birşeyler olursa Heavy Rain 2'yi yapabilirim. Quantic Dream'in gücü yeni fikirler yaratmak ve sarsıcı şeyler yapmaktır.
 
      Şu an iki yeni proje üzerinde çalışan David Cage yaptığı işi önemli gördüğünü, belki açıklamalarının bu endüstri için safça algılanabileceğini, ama firmasında yaratıcı olmak amacıyla çalıştığını söyledi. Umarız David Cage'in açıklamaları aç gözlü firmalara ders olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler