David Cage, Yeni Nesil Konsollarla İlgilenmiyor

20.05.2012 22:22 Samet Konuksal


     Heavy Rain ile birlikte Playstation 3'ün gücünü adeta gözler önüne seren Quantic Dream ve David Cage, geçtiğimiz aylarda yayınladığı Kara teknoloji demosuyla birlikte de alkışları toplamıştı. Bu nesilde bu kadar iyi işler çıkaran David Cage, gelecek nesile pek de ilgili değil.
 
     Develop'a konuşan Heavy Rain'in yapımcısı David Cage, "Açık sözlü olmak gerekirse, yeni nesil konsolların teknolojisini takip ettiğim söylenemez. Eğer birisi çıkıp PlayStation 3'le 5 sene daha devam edeceğimizi söylese, bu fikre karşı çıkmam. Sanırım benim ismimin geçtiği yer işin yaratıcılık kısmı, teknolojik kısmı değil." sözlerini söyledi.
 
     Daha önce de David Cage, yeni nesile ihtiyaçlarının olmadığını ve PlayStation 3'le yapılacak şeylerin daha ileri uçta olduğunu söylemişti. Görüldüğü gibi, gerçekten de bu nesilin henüz bitmediğini savunan yapımcılar var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 1 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 1 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 2 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler