David Rutter: Metacritic, Not Veren Öğretmen Gibi

20.09.2012 14:46 Erkut Köse


   Yıllardır Fifa'nın yapımcı koltuğunda oturan ve serinin bugünlere gelmesinde büyük bir paya sahip olan David Rutter'dan Metacritic ile ilgili açıklamalar geldi.
 
    Metacritic'i not veren öğretmenlere benzettiğini söyleyen Rutter, yine de hayranları dinlemenin en önemli şey olduğunu ve oyuncuları görmezden gelmenin yapılabilecek en büyük aptallık olduğunu dile getirdi.
 
    Serinin merakla bekleyen son oyunu Fifa 13 ile ilgili de konuşan yapımcı, "Fifa 13 şu ana kadar gerçek futbola en fazla yaklaştığımız oyun. Ben 15 yıldır oyun yapıyorum. Ancak halen daha  hiçbir şeyden tamamen memnun olmam. Bu oyun gerçekten çok iyi. Bu da beni ve takımımı çok mutlu ediyor" dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Dk önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler