David Tennant ve Michael Sheen'in Yeni Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı

04.06.2020 13:02 Özgür Eroğlu

 
Good Omens'da güzel bir uyum yakalamış olan David Tennant ve Michael Sheen'in yeni dizisi Staged'ten iki yeni görsel paylaşıldı ve yayın tarihi de açıklandı.
 
Staged, koronavirüs yüzünden evde kaldığımız günlerde çekilen bir dizi. Dizi tamamen video konferans görüşmelerinden ve ev içi çekimlerden oluşacak. Dizinin başrol oyuncuları David Tennant ve Michael Sheen. İki oyuncu dışında her iki oyuncunun da eşleri, yani Georgia Tennant ve Anna Lundberg de dizide bulunacak.
 
Toplamda 6 bölümden oluşacak olan komedi dizisinin bölümleri ortalama 15 dakika uzunluğunda olacak. Staged, ilk bölümü ile 10 Haziran'da yayınlanacak. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler