DayZ'nin Kutulu Sürümü 15 Ekim'de Piyasaya Sürülüyor

05.09.2019 18:20 Özgür Eroğlu

 
16 Aralık 2013 tarihinde erken erişim olarak piyasaya sürülen ancak uzun yıllar erken erişimden çıkıp tam sürümüne kavuşamayan DayZ, 5 yıl sonra 13 Aralık 2018 tarihinde tam sürümüyle piyasaya sürülmüştü. Şimdi oyunun OlayStation 4 ve Xbox One için kutulu sürümü piyasaya sürülecek. Bohemia Interactive'in duyurusuna göre kutulu sürümler 15 Ekim'de piyasaya sürülecek ve yurt dışı fiyatları ise $ 29.99 / £ 29.99 olacak. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Önce Arma II'nin modu olarak yapılması düşünülen, ancak daha sonra yoğun ilgiyle karşılaşan zombi temalı hayatta kalma oyunu DayZ şimdi de başlı başına bir oyun olarak karşımızda.
 
Devasa bir haritada arkadaşlarımızla oynayabildiğimiz yapımda amacımız zombilerden kurtularak hayatta kalmak. Ancak bu düşündüğünüz kadar kolay değil. Yaralandığımızda iyileşmek için kan bulmalı, zombileri öldürmek için ise kendimize silah ve mermi bulmalıyız.
   
Korku temasının da işlendiği yapımda yalnız kalmanız demek, başınızın belada olduğu anlamına geliyor. Siz siz olun, arkadaşlarınızın yanından ayrılmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler