DayZ'nin Tasarımcısı Yeni Oyununu Açıkladı

31.03.2017 11:29 Gazali Çetinkaya

   DayZ'nin tasarımcısı Dean Hall, EGX Rezzed 2017 esnasında yeni oyunu Stationeers'i tanıttı.
 
   Stationeers, kendi uzay istasyonunuzu kurmanıza imkan verecek bir inşaat / yönetim simülasyonudur. Tek kişilik veya çevrimici olarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Stationeers Steam'de Erken Erişim'e açılacak. Çıkış tarihi ve fiyat bilgisi henüz verilmedi. 
 
   Dean Hall, Eurogamer'a yaptığı açıklamada "Stationeers on yıldır ilgilendiğim bir alanda hardcore ve niş bir oyun." dedi. 
 
 
 
   Geçtiğimiz yılın eylül ayında Dean Hall henüz duyurulmamış AAA multiplayer bir oyun üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Stationeers çok daha küçük bir ekiple birlikte tamamen farklı bir proje. "Stüdyomuzda büyük ve çılgın bir şey üzerinde daha çalışıyoruz, bu o değil." 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 2 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 13 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler