Daylight, Nisan Sonuna Ertelendi

02.04.2014 17:37 Samet Konuksal


    8 Nisan'da PC ve PS4 için çıkışına hazırlanılan ilk Unreal Engine 4 oyunu Daylight için bir son dakika ertelenmesi yaşandı. Zombie Studios ile Atlus, Daylight'ı 29 Nisan'a ertelediklerini duyurdu.
 
    Ertelenmenin nedeni olarak, Daylight'ın yeni nesil bir oyun için çok zorlu yollardan geliştirildiği, bu yüzden yapımcı ekibin daha fazla süreye ihtiyaç olduğu söylendi. Ekipten gelen açıklamada, "Bu süre içerisinde oyunu daha korkutucu hale getireceğiz." cümlesi de yerini aldı.
 
    Daylight, 29 Nisan'daki çıkışından sonraki iki hafta boyunca PS Plus üyelerine 9.99 dolardan satılacak. Oyunun PC sürümü ise hâli hazırda 9.99 dolardan ön siparişe sunulmuş durumda. Daylight'ın normal fiyatı, 14.99 dolar olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Daylight Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Zombie Studios Dağıtıcısı: Atlus Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler