Daylight Nvidia'ya Özel Teknolojilere Destek Verecek

12.03.2014 20:15 Alper Çiftçi


     Yeni nesil psikolojik gerilim oyunu olarak adlandırılan Daylight Nvidia'ya özel teknolojilere destek verecek. Epic Games tarafından geliştirilen oyun Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor. Birinci kişi bakış açısına sahip olacak oyun, hikaye anlatımı ve ses efektleri konusunda oldukça iddialı.
 
     Unreal Engine 4 ile birlikte de etkileyici grafikler sunacak olan Daylight, Nvidia'ya özel bazı teknolojilere destek verecek. PhysX, Nvidia HBAO ve Nvidia DirecX 11 Bokeh Depth of Field efektlerine destek verecek oyun Nvidia Shield'ın Gamestream özelliğine de destek verecek. Ayrıca bugünden itibaren alacağınız GeForce GTX TITAN Black, TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti, 660 ekran kartlarının yanında Steam üzerinden kütüphanenize ekleyeceğiniz Daylight kodu çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Daylight Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Zombie Studios Dağıtıcısı: Atlus Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler