Daylight'tan Yeni Bilgiler ve Görseller

14.12.2013 10:33 Alkan Adakaner


     Blacklight serisinden tanıdığımız Zombie Studios'un 2014 yılında piyasaya çıkaracağını açıkladığı Unreal Engine 4 destekli korku oyunu Daylight'tan yeni ekran görüntüleri yayınlandı ve oyunun hikayesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı.
 
    Açıklamalara göre oyundaki ana karakterimizin adı Sarah Gwynn, kendisi oyun boyunca tıpkı Outlast'teki gibi herhangi bir silah kullanmıyor. Oyundaki en büyük yardımcımız cep telefonumuz olacak gibi görünüyor.

     Daylight'ın öyküsü 1930'lu yıllara kadar uzanıyor. 1939 yılında Mid Island Bay Hospital'in bulunduğu ada yakınlarında bir yolcu gemisi batar ve 1000'den fazla kişi boğularak can verir. Kurtarma çalışmaları ödeneksizlikten dolayı yarım yamalak yapılır ve çıkarılan cesetler Mid Island Bay Hospital'ın morguna kaldırılırlar.
 
     1948 yılında adadaki doktorlar, hemşireler ve hastaların da bulunduğu herkes birden ortadan kaybolur. Aradan yıllar geçince bütün bu trajediler unutulmaya yüz tutar. Bu arada Mid Island Bay hastanesi ise insanların kaybolmasından sonra kapatılmış ve çürümeye yüz tutmuştur.
 
   1980'li yıllardan sonra Mid Island Bay Hospital'ın bulunduğu ada yatırımcı şirketlerin ilgisini çekmeye başlar. G&C Investments Corp adlı bir firma buradaki hastaneyi yenileyip bölgeyi cazibe merkezi yapmak istemektedir. Tabi bu o kadar kolay olmayacak gibi görünüyor.
 
    Ana karakterimiz Sarah Gwynn ise birgün kendisini bu terk edilmiş hastanede uyanırken bulur. Sarah'nın kim olduğu tam olarak bilinmiyor, ama bütün bu trajediyle bir bağlantısının olduğu kesin. 20 doların altında bir fiyata satılacak olan; PC ve Playstation 4 için hazırlanan oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
  

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Daylight Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Zombie Studios Dağıtıcısı: Atlus Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler