Days Gone 1.6 Güncellemesi Motosiklet için Death Stranding Temalı İçerikler Ekliyor

07.11.2019 22:18 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Bend Studio, Days Gone için versiyon 1.6 güncellemesini yayınladı.

Güncelleme oyuna oyuncuların motosikletinde kullanabilecekleri Death Stranding temalı gaz depoları, çıkartmalar ve boya ekliyor.
 
Güncelleme ayrıca açık dünyadaki Horde, enfestasyon bölgelerini ve pusu kamplarını resetleme seçeneği, HUD ekranındaki görünürlük ve kontrast ayarlamaları yapmak için kullanıcı arayüzü yüksek kontrast renk modu, hedef almak için yeni seçenek ve çeşitli iyileştirmeler, ayarlamalar ve hata düzeltmeleri içeriyor. İndirme boyutu 20 GB.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 16 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler