Days Gone 2 Co-op Moduna Sahip Olacakmış

12.04.2021 17:01 Gazali Çetinkaya

 
Bloomberg'ten Jason Schreier'ın geçtiğimiz hafta yaptığı haberde öğrendiğimiz üzere Sony ilk Days Gone oyununun geliştirme sürecinin uzun sürmesi ve çok iyi eleştiriler almaması sebebiyle Days Gone 2'yi planlamıyor.

Bend Studio'dan ayrılmış olan ve şu anda Mortal Kombat serisinin arkasındaki NetherRealm Studios'ta görev alan Days Gone yönetmeni Jeff Ross, Days Gone'ın devam oyunu fikirleri hakkında konuştu.
 
Jeff Ross'un belirttiğine göre ekip ilk Days Gone oyununa co-op modu dahil etmeyi düşünmüş ancak yeteri kadar iyi bir seviyede olmadığı görülünce çıkarılmış ve geliştirilerek devam oyununa eklenmesine karar verilmiş. Devam oyununda ise hikayeden ayrı ikincil bir mod olarak oynanması ve oyuncuların bir kulüp veya çete kurarak açık dünyada hayatta kalmaya çalışacakları bir mod olması planlanıyormuş.
 
Jeff Ross, Days Gone 2'nin iptal haberi üzerine "hiçbir şeye asla asla deme" diyerek şimdi olmasa da ileride bir ihtimal oyunun yapılabileceğini işaret etti. Bend Studio şu anda yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
Days Gone Nisan 2019'da PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Bu ilkbaharda PC'ye de geliyor.
 
Jeff Ross'un God of War ve Twisted Metal yaratıcısı David Jaffe'in canlı yayına katıldığı röportaja aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler