Days Gone Geliştiricisi Bend Studios'un Yeni Oyunu Canlı Servis Olacak

25.03.2024 20:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha çok açık dünya hayatta kalma oyunu Days Gone ile ön plana çıkan geliştiricisi Bend Studios'un bir sonraki projesinin temel detayları belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun büyük çaplı bir yapıyı bünyesinde barındıracak ve aynı zamanda canlı servis temelini oyunculara sunacak.
 
Bend Studio'nun yeni projesi AAA olacak
 
 
 
Stüdyonun web sitesi üzerinde yayınlanan yeni bir iş ilanına göre ortaya çıkan bu detaylar resmi duyuru niteliğinde diyebiliriz. İş ilanı içerisinde ekip, AAA canlı servis oyunları üzerinde liderlik edebilecek kişileri arıyor.
 
2019 yılı içerisinde piyasaya sürülen ve kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunan Days Gone ile tanınan geliştirici, Sony'nin bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz Haziran 2022 tarihinde ekip bir sonraki projesi üzerinde çalıştığını açıkladı ve bunun çok oyunculu bir yapıyı içereceğini belirtti. Aynı zamanda yeni bir IP olacağını da doğruladı. Birçok kişi bunun Days Gone tarzı çok oyunculu açık dünya bir yapıya sahip olacağına düşünüyor.
 
2000 yılında Sony tarafından satın alınan Oregon merkezli Bend Studio’nun yeni projesinden daha fazla detayı önümüzdeki süreçte bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler