Days Gone Ön Siparişe Açıldı

18.01.2019 23:56 Gazali Çetinkaya

 
SIE Bend Studio tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon zombi oyunu Days Gone Türkiye PlayStation Store'da da ön siparişe açıldı.

Dijital Deluxe sürümün fiyatı 489,00 TL.

Ön sipariş bonusları: Hız, savunma ve seyahat güçlendirmesi için motosiklet yükseltme paketi ve bir arbalet.

Dijital Deluxe sürüm içeriği: Days Gone ana oyun, bir dijital sanat kitabı ve dijital oyun müzikleri, üç motosiklet kaplaması, ingiliz anahtarı hızlı tamir aleti ve bir PlayStation 4 dinamik teması.

US PlayStation Store'da Days Gone'ın standart sürümü 60 dolardan, dijital deluxe sürümü ise 70 dolardan ön siparişe açıldı. Türkiye dahil olmak üzere Avrupa bölgesine dahil olan PlayStation Store'larda ise sadece dijital deluxe sürüm ön siparişe açıldı. God of War ve Detroit: Become Human'da da aynısı olmuştu.

Days Gone 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 93 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler